ANDREAS 3 MÅTER MED KJE

KJØKKENSJEF ANDREAS`

3 MÅTER Å TILBEREDE KJE PÅ

 

Jeg tar utgangspunkt i grovparterte deler av dyret: bog, lår og ribbe. På kje er dette forholdsvis små stykker så her bruker jeg rett og slett hele stykker.

 

 

Bog legges i 7% saltlake over natten. Vakumeres med smør, hvitløk og timian. Sous vide 12 timer på 58 grader. Kjøles ned tas ut av posen og Brunes i ovn på varmluft ca 30 min.

 

Ribbe saltes og pepres. Dekkes med eplejuice/cider og vann 50/50 i ildfast form. Stekes på 150 grader med lokk. Ca 1,5 time. Tas ut av kraften. Kok inn kraften med litt sukker og cider til den tykner.

 

Lår beines ut og krydres med salt og pepper. Bindes opp med hyssing. Og vakumeres med litt olivenolje, salvie, hvitløk og timian. Sous vide 12 timer på 58 grader. Kjøl ned. Ta ut av posen og brun opp i panne med smør, hvitløk og timian. Avslutt i ovn ca 5 min.

KONTAKT OSS

 

Overnatting - Geitekjøtt:

Torstein Kollevåg : 48043228

 

Andre henvendelser: booking@solvanegard.no