Oppskrifter

GEIT TIL JUL, GEIT TIL PÅSKE, GEIT TIL SOMMERFESTEN, GEIT TIL HØSTMIDDAGEN

 

 

 

BYTT UT LAMMEKJØTT MED GEITEKJØTT

Det finnes mange måter å tilberede kje og geit på, like mange som for sau og lam! Faktisk så kan akkurat de samme oppskriftene benyttes. Men vi kan selvsagt anbefale følgende: Helstekt lår eller bog, Grytekjøtt av geit, Kje-i-kål, Kjebab, Kjebarèt

Glasert kjeribbe, Kjetaco, Pulled goat, Cola-goat, Kjecarrè, Pinnekjøtt av geit, Kjenalår

Saltkjøtt av geit, Geit tartar, Geitepølse, Sosakjøt av geit, Kje-frikassè

Indrefilet av geit, Sushkje, Kjeuvlaki etc...

 

KONTAKT OSS

 

Overnatting - Geitekjøtt:

Torstein Kollevåg : 48043228

 

Andre henvendelser: booking@solvanegard.no