TAYS KJERIBS ASIAN STYLE

MIN GODE VENN TAYS KJERIBS ASIAN STYLE

I vår inviterte jeg noen gode venner over på middag slik jeg ofte gjør. Jeg hadde forberedt 4 retter , men den beste var uten tvil geiteribben!!! Hard konkurranse med traktkantarellrisotto, lammehjerter og lamme- og mangalitsaskanker...

 

Her er oppskriften på geiteribbe. Man kan også bruke kjeribbe men da må tilberedningstiden kraftig reduseres.

  1. Sous vide geiteribbene i 8-9 timer på 60 grader,
  2. Deretter på max grill i ovnen 15-25 min
  3. De siste 5 minuttene pensler jeg den med en asiatisk BBQ-saus på.
  4. Strø så sesamfrø og litt finhakket timian på..

 

Jeg bruker en sous vide-stav/sirkulator. Den kan kjøpes her:

https://anovaculinary.com/anova-precision-cooker/

 

Sausoppskriften finner du her. Jeg bare blandet alt sammen...

http://www.klikk.no/mat/spise/article793061.ece

 

Tay-young Pak

KONTAKT OSS

 

Overnatting - Geitekjøtt:

Torstein Kollevåg : 48043228

 

Andre henvendelser: booking@solvanegard.no